За мен

DSC_0852

“Дългът към удоволствието” е една от любимите ми книги, най-вече заради финеса на изказа и ароматите, които се носят от нейните страници, редом с искрящите лавандулови полета на Бретан и солените пръски на студените морета край скалистите брегове на Великобритания.

Здравей, казвам се Ирина и обичам да готвя почти толкова, колкото и да пиша. Удоволствието от добре написаните текстове мога да сравня единствено с насладата за сетивата, която носи хапка сьомга върху препечена филийка, намазана с масло. В намирането на някоя специална съставка подхождам със същата страст, която влагам и в избирането на най-подходящата дума.

Имам щастието да работя едно от вдъхновенията си – да бъда журналист. В момента живея в Германия, но обичам да се местя 😉 .

Удоволствието да храня сетивата на другите е нещото обаче, което обичам най-много. Именно това се старая да се случва в моя блог – с рецепти, които разказват истории, с приказки за пътешествия и потайни ъгли на сумрачни улички, с добре написани книги и филми в различни багри, с интересни събития и интересни хора, но най-вече с идеи, които надявам се, ще раждат други идеи в теб.

Красивите снимки тук са дело на моя талантлив съпруг Димитър и понеже си заслужава, още от тях можеш да видиш във Flickr. Понякога и аз хващам фотоапарата, но по странните резултати, винаги можеш да познаеш кога 🙂

Пожелавам ти да намериш в моя блог не по-малко, отколкото имаш нужда, но не и повече, пожелавам ти достатъчно, за да отдадеш дължимото на всяко удоволствие!

Ако искаш да ми пишеш, можеш да го направиш на този адрес: ikaterinska @ gmail . com или да оставиш коментар под тази страница.