Направи си сам: Дъска за списъци и съобщения

Отдавна исках да имам черна дъска и с тебешир да си записвам разни важни или безсмислени неща на нея. Поради невъзможност в момента да я закача на някоя стена обаче, се отказах от идеята и започнах да се оглеждам за други възможности.

Най-много ми допадна този вариант, защото можеш да си я направиш сам, по свой вкус и да променяш често вида й.

Какво е нужно: рамка за снимки със стъкло отпред (размер по избор, при мен 10 х 15), плътна хартия в шарка и цвят според вкуса , макетно ножче и маркер за стъкло или такъв за бяла дъска.

Изрежете хартията с размера на рамката, сложете я в нея, изберете подходящо място и аранжирайте новата си дъска за съобщения в съвършена позиция. На бърза ръка запишете няколко продукта за утрешния пазар или оставете съобщение на половинката преди да излезете. Дъската е подходяща също така и за мъдри мисли или за не толкова мъдри рисунки.

Написаното се почиства лесно с влажна кърпа или гъба, а хартията може да се сменя всеки ден. Моята ще бъде подменена скоро, защото избрах толкова нежен вариант, че си личи само при определена позиция на слънцето в кухнята ми, а на мен ми се иска да изпъква повече.

Какво бихте записали на вашата дъска? 🙂

You may also like...