изпратихте ли коледните картички?

Много обичам да изпращам картички. Истински, цветни, които се разгръщат в ръцете и изненадват получателя приятно. Знам, че много по-екологично е да се обадиш по телефона или да изпратиш онлайн послание, но усещането не е същото, нали? За успокоение на съвестта картичките можете да си ги направите сами, да купите такива от рециклирана хартия или пък от серията на Unicef.

А вие изпратихте ли коледни картички на любимите си хора? 🙂

Между надписването им днес, докато гледах в захлас как се сипе снега на парцали, набързо скалъпих и още малко украса ( вече не остана място, където да я окачам :lol:) – проста идея, но пък се получава красиво. Трябват ви пластмасови топки, които се отварят – има различни размери в магазин “Слънчоглед”,  пълнеж по вкус и панделки.

В моите сложих изкуствен сняг, борови клонки, шишарки, сушени портокали, канела на пръчици, индийски орехчета и малки звънчета. Ако топките се провесят от тавана, при всяко раздвижване на въздуха, звънчетата издават много приятен и празничен звук. А понеже снимките ги правих аз, не си личи особено колко са симпатични, но пък можете да си ги направите и да видите сами 🙂 .

 

You may also like...